![]() |
|
![]() |
|||||||
| Netzede - Hayat Devam Ederken |
| Güncel Filmler Online İzleyebilir,Bloglardaki konulardan faydalanabilir,Forum içindeki etkinliklerle eğlenebilirsiniz.Netzedeye hoşgeldiniz :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
| |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to macumazahn For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Matrak Bir Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Üye No: 216
Konular: 169
Ettiği Teşekkür: 264
317 Mesajına 432 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 34
Rep Puanı: 2970
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
yazık sana gülüm yaa seneye bend çömezim hadi hayırlısı bilgilendirdign içn saol yapmamaya çalışırım
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ tüm hakları saklıdır |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ copyright Arriana © 2009 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ █▓▒░ HAYALPEREST░▒▓█ ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ![]() Sevduğum Sigaranı Ne Of Çekup İçersun Al Benida Yanuna Ne Hasretluk Çekersun !!! YOKSUN ARTIK
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to matrockbishey For This Useful Post: | macumazahn (03-25-2009), Polat1903 (03-25-2009) |
|
|
#3 |
|
Devrimci...
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Üye No: 497
Konular: 1364
Ettiği Teşekkür: 31
489 Mesajına 626 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 4294
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Ana fikir sayısını 4 yapalım arkadaşalr bursta çıkmadı onuda söylemeden geçmeyeyim
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..." V.İ. Lenin Ölenler döğüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var güneşe akın! Güneşi zaaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın! Nazım Hikmet Ran |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senin İçin
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 19
Konular: 6582
Ettiği Teşekkür: 2879
2329 Mesajına 4552 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 335497
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Forumda gördüğüm en güzel özgün yazıydı.
Bu kadar güzel başlayıp bu kadar kötü bitmesi insanın içinde bir burukluk yaşamasına sebep oluyor...Onun dışında gerçekten güzel bir yazı üniversite hoca'nın bu yazıyı okumasını çok isterdim. ![]()
![]() Sitemizde Film İzleyen Üyelerimiz 1) Site olarak film upload'ı yapmamaktayız sadece video paylaşım sitelerinden aldığımız videoları sizlerle paylaşmaktayız. 2) İzlediğiniz filmlere çok emek verilmektedir lütfen altına yorum yaparak memnuniyetinizi bildiriniz. 3) Sitemizden film indirmek yasaktır. Sadece izleme imkanınız mevcuttur. 4) Filmde problem yaşıyorsanız gerekli konuya yaptığınız yorumunuzda belirtiniz yardımcı olalım. 5) Sorunlarınıza [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] destek bulabilirsiniz. 6) Belirli aralıklar güncellenen online film arşimize [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bakabilirsiniz. 7) Yerli film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yabancı film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yapabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Polat1903 For This Useful Post: | Eda1903 (08-04-2009), macumazahn (02-06-2010) |
|
|
#5 |
![]() | |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Netzede
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Üye No: 1642
Konular: 10
Ettiği Teşekkür: 83
72 Mesajına 120 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 111
Rep Derecesi :
![]()
|
Okumak istediğim ünide okumak istediğim bölümlerden birinde öğrenci olduğun için imrendim (: (kıskanmadım imrendim
)Başına gelen senin adına elim bi vaka bölüm arkadasların içinse gülme krizine sokacak kadar keyifli bi durummuş Gecmisler olsun Seneye dersi verebilmen dilediğyle ![]() Dipnot: daha fazla yazılarını görmek dileğiyle (:
![]() Sevgililer gördük, seveni yangınlarda bırakıp, yabancı tenlerde kendini tüketen.İhanetler gördük, yalanlar gördük, bizim olan her şeyi bir bir yağmalayan. Artık ağlamak vaktiydi. Ağladık. Apansız terkeden sevgiliye değil. Kendimize ağladık. Aşk üzre, aşka ağladık. Kimseler bilmezdi bizi.Canımızı adadığımız sevgili bilmezdi.Kahrettik.Karabasanlar çöktü gözlerimize. Bir gün bile ah etmedik. Sevdik. Hepsi bu! |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Eda1903 For This Useful Post: | macumazahn (02-06-2010) |
|
|
#7 |
|
[U]MUTSUZ
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 12
Konular: 507
Ettiği Teşekkür: 30
218 Mesajına 297 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 138
Rep Puanı: 13254
Rep Derecesi :
|
Sndeki şans çöle düşen kutup ayısıyla aynı
![]() ßir zamanLar qüLüşLerim vaRdı yeRini hıçkırıkLarım aLdı ßir zamanLar hayaLLerim vaRdı yeRini sadece boşLukLarım aLdı [!] ![]() $ekerden evimiz Pamuktan hayaLLerimiz vardı Ne yazıkki dün yağmur yağdı ßir kéşkéyé daha yér yok kaLßimde..
Aşkını HeLaL Et..!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Devrimci...
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Üye No: 497
Konular: 1364
Ettiği Teşekkür: 31
489 Mesajına 626 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 4294
Rep Derecesi :
|
neler yazmışım diye kendi bölümüme bir göz atıyordum bir de baktım bu yazı çıktı karşıma
başımdan geçen şeyleri hatırladım iyi oldu bu arada bu dersi bu sene aldım yeniden ve bb yle geçtim not ortalamam da yükselmiş oldu böylece
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..." V.İ. Lenin Ölenler döğüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var güneşe akın! Güneşi zaaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın! Nazım Hikmet Ran |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Netzede
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Üye No: 1642
Konular: 10
Ettiği Teşekkür: 83
72 Mesajına 120 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 111
Rep Derecesi :
![]()
|
senin adına sevindim
![]() Sevgililer gördük, seveni yangınlarda bırakıp, yabancı tenlerde kendini tüketen.İhanetler gördük, yalanlar gördük, bizim olan her şeyi bir bir yağmalayan. Artık ağlamak vaktiydi. Ağladık. Apansız terkeden sevgiliye değil. Kendimize ağladık. Aşk üzre, aşka ağladık. Kimseler bilmezdi bizi.Canımızı adadığımız sevgili bilmezdi.Kahrettik.Karabasanlar çöktü gözlerimize. Bir gün bile ah etmedik. Sevdik. Hepsi bu! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|