Korkmuyorum Seni Sevmekten!
Kaçmaya Çalıştığın gerçek
Birgün karşına cıkacak,
Ben senin varlıgını seviyorum
yoklugunu seviyorum sana ulaşamadıgım dakikalarda seni duymayı, seni özlemeyi,
Seni hic gormesem bile seninle olmayi seviyorum
hic korkmnuyorum seni sevmekden
senin gülüsünü seviyorum her bana bakşıında gözlerinde okudugum o duyguyu gözlerindeki gözlerimi seviyorum gönlünü seviyorum gözünü seviyorum dudaklarindaki sözlerini seviyorum yinede korkmuyorum seni sevmekden ben sendeki o sıcaklığın sana olan uzaklığı seviyorum yanaklarından akan göz yaşını en cok dagınık oldugunda saclarını. Beni arayan ellerini seviyorum yanlnızlıgı seviyorum sebep sensin, ayrılıgı seviyorum en cok yanliz kaldigimda beni bulan seni seiyorum ben en cok senin bana olan sevdini seviyorum icimden haykırmak geliyor dünyaya sığdıramadığım seni, ağlamak geliyor seni görmezsem özlemek geciyor icimden..
İcimden sana giden bin türlü yol geciyor, icimden sen mutlu olacaksan Ölmekde geçiyor..
Yinede korkmuyorum seni sevmekden. Ben yalnızca seni seviyorum ne o muhteşem gülzelligini ne bir başka bir şeyi, seni yalnızca sen oldugun icin ruhun icin kalbin icin aklin kalbin icin seviyorum seni
ben seni en cok kendim icin seviyorum. Belkide en cok bencil oluşumu seni herşey icin seviyorum
ve sahip olmadigim hic bir şey icin..
Yinede korkmuyorum seni sevmekden her dakika seninoe olmayi seviyorum, gözlerimi her açtığımda aklima gelişini seviyorum.. Her gece uyumadan önce seni sevdigim aklima gelince sensiz uyumayı bile seviyorum, uyumadan önce seni dusununce ben seni en cok umutsuzuğumda beni buldugun icin seviyorum yinede korkmuyorum seni sevmekden.. Ben seni bu şehirde oldugun icin degil benimle aynı toprağa ayak bastığınn icin benimle aynı gökyüzünü paylaştığın icin seviyorum, benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi senide ısıttığı icin seviyorum, 5000 yaşındaki bü dunyada benimle aynı zamani paylaştığın icin seviyorum ben seni benimle yaşadıın icin benden hic gitmedigin icin seviyorum beni hic terketmedigin icin seviyorum ellerini seviyorum tanrıya açılığında ve gözlerini seviyorum her karşımda kapanıp açıldıgında bana baktığında icimde yakaladığın çoşkuyu seviyorum her bana baktğıında okadar cok seviyorum ki seni sevmeyi yalnızca sen oldugun icin hayatımda kendimi bile seviyorum.
Kalbimi seviyorum seni seviyor diye gözlerimi seviyorum seni düsününce. Ayakda kalışımı seviyorum senin icin oldugunu bilince.. Yinede korkmuyorum seni semekden
Ben sana sevgimi yazan kalmemimi seviyorum senin adına yazdıgım kagıdımı seviyorum
Bana seni hatırlatan herşeyi sana giden yolları seviyorum Okadar cok seviyorum ki seni seni kaybetme korkusu bile yalnızca sen oldugun icin.. Sana karşı duydugum bir duygu oldugu icin yinede korkmuyorum Seni Sevmekten!
SENİ SEVİYORUM...
|