![]() |
|
![]() |
|||||||
| Netzede - Hayat Devam Ederken |
| Güncel Filmler Online İzleyebilir,Bloglardaki konulardan faydalanabilir,Forum içindeki etkinliklerle eğlenebilirsiniz.Netzedeye hoşgeldiniz :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#3 |
|
KaBuS..
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Üye No: 621
Konular: 3333
Ettiği Teşekkür: 1813
661 Mesajına 1107 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 8884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
İyi Biri iyi
Site için Faydalı İnsan ![]() Çok Seviyorum Şekeri Olmazsa Olmaz
|
| The Following User Says Thank You to N-Key For This Useful Post: | ρıиαя (12-01-2009) |
|
|
#4 |
|
Netzede
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Üye No: 260
Konular: 1958
Ettiği Teşekkür: 282
281 Mesajına 358 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 162
Rep Puanı: 15242
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
daha tam tanımıyorum ama yabana sinir olduğu kesin oda sayemde
napayım oda pınar olmasaymış ![]() ![]() konu kilitlemede kendini geliştirmesi gerekiyor.acemi moderatör olarak değerlendirebilirim.kısa sürede bu acemilikten kurtulcanı düşünüyorum
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to seytan For This Useful Post: | ρıиαя (12-01-2009) |
|
|
#5 |
|
уαℓиıζıм єℓмα şєκєяỉм
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Üye No: 13053
Konular: 234
Ettiği Teşekkür: 758
213 Mesajına 275 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 2229
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
nevet sinir oluorum yabana
![]() uyarılarn içn teşekkrler bundn sonra daha dikkatli olacağım
Gecenin infazındayım.. Gözlerimde uykusuzluk, Çöllerimde susuzluk varken, Dudaklarında soluyor geleceğim... Oysa ben sana geliyorum sevgili.. Adımlarım ürkek olsa da Yollarım sana, Sabrım sana.. Biliyorum bu firar giDişimi.. Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben.. Farkındayım...Biletsizim.. Bir o kadar da öznesiz.. Urbamda fakir yüreğim, Avuçlarımda hüznüm sana gelmekteyim... Senden ne bir ömür istiyorum Fakir yüreğime feda edilecek, Ne de bir ten diliyorum Acılarımda heba edilecek... Sadece benle başlayıp senle biten cümle.. Sana geliyorken, Yüreğinde “ bir cümlelik yerim “ var mı ? . . . ![]() Şuaиda haчaтıмda oLan yada gεçмişiмdε kaLaи,dosтuм dεdiğiм yada dosт zAииεттiğiм.SεvgiLiм dεyip kaLbiмε aLdığıм soиra aиıLarLa göмdüğüм,ßirşεчLεr payLaşтığıм чada чarıм ßırakтığıм, gεri döимεsiиi isтεdiğiм чada тaмaмεи тεrkεттiğiм,içLεriиi тiтrεттiğiм; ßüтüи arkadaşLarıмa ve dosтLarıмa тεşεkkürLεr, ßüчüчoruм siziиLε..!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Lyon
Üye No: 12456
Konular: 5054
Ettiği Teşekkür: 305
376 Mesajına 455 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 1721
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
O benim Minik SerçeM, KARDEŞİM kadar sevdiğim biri umarım hep öyle kalır:::
|
| The Following User Says Thank You to Lyon For This Useful Post: | ρıиαя (12-02-2009) |
|
|
#7 |
|
Senin İçin
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 19
Konular: 6540
Ettiği Teşekkür: 2806
2189 Mesajına 4304 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 335497
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Kiloca fazla bir an önce zayıflaması gerek bu kilolarla sitede yöneticilik yapamaz çok ağır kalır.
![]() Sitemizde Film İzleyen Üyelerimiz 1) Site olarak film upload'ı yapmamaktayız sadece video paylaşım sitelerinden aldığımız videoları sizlerle paylaşmaktayız. 2) İzlediğiniz filmlere çok emek verilmektedir lütfen altına yorum yaparak memnuniyetinizi bildiriniz. 3) Sitemizden film indirmek yasaktır. Sadece izleme imkanınız mevcuttur. 4) Filmde problem yaşıyorsanız gerekli konuya yaptığınız yorumunuzda belirtiniz yardımcı olalım. 5) Sorunlarınıza [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] destek bulabilirsiniz. 6) Belirli aralıklar güncellenen online film arşimize [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bakabilirsiniz. 7) Yerli film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yabancı film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yapabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Jandarma Komando Er Rahman Polat Doruk Emir Ve Görüşlerinize Hazırdır Komutanım
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Polat1903 For This Useful Post: | ρıиαя (12-09-2009) |
|
|
#8 |
![]() | |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
уαℓиıζıм єℓмα şєκєяỉм
Üye No: 13053
Konular: 234
Ettiği Teşekkür: 758
213 Mesajına 275 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 2229
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Gecenin infazındayım.. Gözlerimde uykusuzluk, Çöllerimde susuzluk varken, Dudaklarında soluyor geleceğim... Oysa ben sana geliyorum sevgili.. Adımlarım ürkek olsa da Yollarım sana, Sabrım sana.. Biliyorum bu firar giDişimi.. Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben.. Farkındayım...Biletsizim.. Bir o kadar da öznesiz.. Urbamda fakir yüreğim, Avuçlarımda hüznüm sana gelmekteyim... Senden ne bir ömür istiyorum Fakir yüreğime feda edilecek, Ne de bir ten diliyorum Acılarımda heba edilecek... Sadece benle başlayıp senle biten cümle.. Sana geliyorken, Yüreğinde “ bir cümlelik yerim “ var mı ? . . . ![]() Şuaиda haчaтıмda oLan yada gεçмişiмdε kaLaи,dosтuм dεdiğiм yada dosт zAииεттiğiм.SεvgiLiм dεyip kaLbiмε aLdığıм soиra aиıLarLa göмdüğüм,ßirşεчLεr payLaşтığıм чada чarıм ßırakтığıм, gεri döимεsiиi isтεdiğiм чada тaмaмεи тεrkεттiğiм,içLεriиi тiтrεттiğiм; ßüтüи arkadaşLarıмa ve dosтLarıмa тεşεkkürLεr, ßüчüчoruм siziиLε..!
| ||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üyezede
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Üye No: 4091
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 0
22 Mesajına 24 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]()
|
kısaca adı gibi şeker biri...
|
|
| The Following User Says Thank You to mavixmen For This Useful Post: | ρıиαя (12-04-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| pınar, yönetici, yönetim kadrosu, şeker |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|