![]() |
|
![]() |
|||||||
| Netzede - Hayat Devam Ederken |
| Güncel Filmler Online İzleyebilir,Bloglardaki konulardan faydalanabilir,Forum içindeki etkinliklerle eğlenebilirsiniz.Netzedeye hoşgeldiniz :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
| |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Polat1903 For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
Üyezede
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 3
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 63 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 7
Rep Puanı: 420
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]()
|
İçinden Küfür EdenLere SesLeniyorum
etmiyoruz demeyin ediyorsunuzdur 36 msjı var direk admin oLdu bu nasıL iştir biz gece gündüz çaLışıyoruz vs.. vs.. Hiç Merak Etmeyin KardeşLerim Geçiciyim Ben ki girmicem o kadar da siz ben yokmuşm gibi devam edin ![]() Deneme aŞamasımı dedin knka sn benmi yanLz gördüm snn yaşn kadar site yönettiğimi biLİosn haLa beni ezmeye merakLısın dimi uyKuszLardan yaran var sanırsam ![]() Ve Üye no Larımıza bi bak istersen ![]()
|
| The Following 3 Users Say Thank You to J ã © K ã L_5³ For This Useful Post: |
|
|
#3 | |
|
Lyon
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Üye No: 12456
Konular: 5818
Ettiği Teşekkür: 449
428 Mesajına 518 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 1721
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
JackaL kendi adıma konuşuyorum Bu lafların hiç hoşuma gitmedi neden diceksen polatın seni admin yapması beni hiç alakadar etmiyor o rahmanın insiyatifinde olan birşey ve aslada oldun diye içimdende dışımdanda küfür etmem senin böyle yazman bile saygısızca birşey admin ol olma kimseyi en azından beni bağlamıyor. Demekki senin takıldığın biryere senden sona gelen birisi admin olsa içinden küfür ediyorsunki burda da şuan milletin küfür edebiliceni düşünüyorsun ben bunu anlıyorum bundan.. Yeni görevinde başarılar dilerim. hoşgeldin..
|
|
|
#4 |
|
Devrimci...
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Üye No: 497
Konular: 1364
Ettiği Teşekkür: 31
489 Mesajına 626 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 4294
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
sanırım jackal arkadaşımız bazı üyelerin kıskanlık sonucu girebileceği tavırlar hakkında yorum yapmış. ben haklılık payı görüyorüm dedikelrinde. bu sitede kimlerin rütbe meraklası olduğu önceki deneylerde ortaya çıkmıştı, son tahlilde. yeni göreve atanan arkadaşlara başarılar diliyorum
kendi aramızda çatışmak yerine sitenin bu durumunda neler yapabiliriz ona bakmalıyız derim...
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..." V.İ. Lenin Ölenler döğüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var güneşe akın! Güneşi zaaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın! Nazım Hikmet Ran |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to macumazahn For This Useful Post: | Lyon (02-07-2010) |
|
|
#5 |
|
Lyon
Rep Derecesi :
|
Macın Kıskançlığı olanları anlatmış jackal onu bende anladım ama bari genelleme yapmasın Örnekdeki gibi:
J ã © K ã L_5³´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster İçinden Küfür EdenLere SesLeniyorum etmiyoruz demeyin ediyorsunuzdur. Bunda herkes giriyo Katagoriye ![]() -
|
|
|
#6 | |
|
Devrimci...
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Üye No: 497
Konular: 1364
Ettiği Teşekkür: 31
489 Mesajına 626 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 4294
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..." V.İ. Lenin Ölenler döğüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var güneşe akın! Güneşi zaaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın! Nazım Hikmet Ran | |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to macumazahn For This Useful Post: | Lyon (02-07-2010) |
|
|
#7 |
|
Lyon
Rep Derecesi :
|
iyi Bakalım Macuncum
)
|
|
|
#8 | |
|
Üyezede
Üye No: 3
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 63 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 7
Rep Puanı: 420
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Destan Yazdım ama DeLete Yaptım Tartışmak İçin Gerek Dumuyorum nasıL anLıyorsan öyLe
![]()
|
| The Following User Says Thank You to J ã © K ã L_5³ For This Useful Post: | Lyon (02-08-2010) |
|
|
#9 |
Üye No: 52
Konular: 2062
| |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to CoDe-X For This Useful Post: |
|
|
#10 | |
|
Şehitler Ölmez
Vatan Bölünmez ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Üye No: 621
Konular: 3743
Ettiği Teşekkür: 1956
783 Mesajına 1299 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 8985
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Ö.F Haklı yetki olayı mesaj sayısına bakmaz
©Copyright "KorkusuzTürk" 2006 ![]() Ulu Önder Atatürk Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe Hiç durmadan yürüyeceğimize Ant içeriz. "Ne mutlu Türküm diyene !" "Yaşasın Atatürkçü Gençlik" ![]() "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur." Mustafa Kemal ATATÜRK Nutuk 15-20 Ekim 1927 ![]() ~KorkusuzTürk~ ~Anti-Pkk~
| |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| duyuru, site yöneticileri, yönetim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|