![]() |
|
![]() |
|||||||
| Netzede - Hayat Devam Ederken |
| Güncel Filmler Online İzleyebilir,Bloglardaki konulardan faydalanabilir,Forum içindeki etkinliklerle eğlenebilirsiniz.Netzedeye hoşgeldiniz :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2 |
|
O Şimdi Dağcı Komando
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 1
Konular: 359
Ettiği Teşekkür: 152
362 Mesajına 609 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 21897
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Maksat Katılım Olsun
Polat arkamdan gel al sana özgün konuAdınız:Emre Soyadınız:Bilkaya Yaşınız:22 Cinsiyetiniz:Erkek Okul-iş durumunuz:Okul Üniversite Terk ![]() Fiziksel görünümünüz:1.88 Boy 73 Kilo Sarı Şaçlar Ela ve yer yer yeşil gözler En belirgin özelliğiniz: Sinirli görünürüm Size yapılmasını istemediğiniz davranış: Yalakalıkdan hoşlanmam Foruma katılma sebebiniz: Ben kurdum ![]() En sevdiğiniz film-yemek-hayvan : Kasımda aşk başkadır,üzümlü pilav,koala Forumda kendinize yakın qördüğünüz üye : MereLy ( Yanlış anlaşılma olmasın ruh ikizim kardeşim ) Forumda hiç sevmediğiniz üye: Sevmediğimi banlıyorum zaten ![]() Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey: o kadar çok şey var ki ( gezmek,teknoloji aletlerini incelemek,futbol )Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]: Sevgi bir şeçimdir yalnızlık yaşam tarzı ![]() Nickinizin anlamı: Kararlı,Sabırlı,Durgun,Sakin Hangi takımlısınız: Galatasaray
|
| The Following User Says Thank You to Destiny For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#3 |
|
Senin İçin
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 19
Konular: 6579
Ettiği Teşekkür: 2876
2312 Mesajına 4521 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 335497
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Adınız: Polat
Soyadınız: Doruk Yaşınız: 20 :emzik Cinsiyetiniz: Erkek Lakabınız: 55 tane lakabım var ben napiim şimdi ![]() Okul-iş durumunuz: Okulun bittiği yerde iş başlar ![]() Fiziksel görünümünüz: Cık cık cık Soruya bak bu kadar bencilce bir soruyu cevaplayamam bana çok yakışıklı olduğumu söylemek yakışmaz ![]() En belirgin özelliğiniz: Hızlı olmam ![]() Size yapılmasını istemediğiniz davranış: Şantaj ![]() Foruma katılma sebebiniz: Kendime ait bir sitemin ve sağlam dostluklarımın olmasını istemem En sevdiğiniz film-yemek-hayvan : Bodyguard & Mantı & PitbullForumda kendinize yakın qördüğünüz üye : Melisa ![]() Forumda hiç sevmediğiniz üye: MereLy ![]() Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey: Roller Blade (Paten )Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]: Melisa ![]() Nickinizin anlamı: Polat benim adım 1903 de Beşiktaşım ![]() Hangi takımlısınız: Siyahla beyazı ayıran çizgi ölümle yaşamı ayıramazki
![]() Sitemizde Film İzleyen Üyelerimiz 1) Site olarak film upload'ı yapmamaktayız sadece video paylaşım sitelerinden aldığımız videoları sizlerle paylaşmaktayız. 2) İzlediğiniz filmlere çok emek verilmektedir lütfen altına yorum yaparak memnuniyetinizi bildiriniz. 3) Sitemizden film indirmek yasaktır. Sadece izleme imkanınız mevcuttur. 4) Filmde problem yaşıyorsanız gerekli konuya yaptığınız yorumunuzda belirtiniz yardımcı olalım. 5) Sorunlarınıza [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] destek bulabilirsiniz. 6) Belirli aralıklar güncellenen online film arşimize [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bakabilirsiniz. 7) Yerli film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yabancı film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yapabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Polat1903 For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#4 |
♥ Hayal'et ♥![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 37
Konular: 1091
Ettiği Teşekkür: 429
405 Mesajına 678 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 8892
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Adınız:duygu
Soyadınız:Korkmaz Yaşınız:21 Cinsiyetiniz:Sizcee ![]() Lakabınız:Kedi Okul-iş durumunuz:İş(muhasebe+ satış) Fiziksel görünümünüz:dillendircek bi özelliğim yok.Kapalıyım.. ![]() En belirgin özelliğiniz:Sakinliğim.. ![]() Size yapılmasını istemediğiniz davranış:El şakaları Foruma katılma sebebiniz:Emre davet etti,ben de geldim.İyiki gelmişim ![]() En sevdiğiniz film-yemek-hayvan :Issız Adam,Patates Yemekleri, ---Forumda kendinize yakın qördüğünüz üye :hemen hemen herkes.. Forumda hiç sevmediğiniz üye: Henz yok öle biri.. Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey:Müzik dinlemek(slow yayın yapan radyolar ) Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]:TanerNickinizin anlamı:Duyguş işte gayet açık.. ![]() Hangi takımlısınız:Fenerbahçe
Ben seni hiç bu kadar özlemedim.. =( Konu Longing tarafından (01-30-2009 Saat 10:06 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to duygushko:) For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#5 |
|
^^Geçmek.Süresi^^
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Üye No: 427
Konular: 133
Ettiği Teşekkür: 130
149 Mesajına 309 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 7
Rep Puanı: 317
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]()
|
Adınız: tuğçe
Soyadınız: çelik Yaşınız: 18 Cinsiyetiniz: bayan Lakabınız: sarışeker diyende var demiyende=)) bide buara çok fazla feminist diyolar Okul-iş durumunuz: istanbul üniversitesi hazırlık sinifi öğrencisiyim ve ingilizceyi hiiiiç sevmiyorum Fiziksel görünümünüz: 161 boy(kısayım yani) 48kg(zayıfım yani) koyu sarı şaç ela göz En belirgin özelliğiniz: çok güleç yüzlüüm herlafa verilcek cevabımın olması tabi benim iki oldu=)) Size yapılmasını istemediğiniz davranış: çok bilmişlik Foruma katılma sebebiniz: eğlence olsun diye En sevdiğiniz film-yemek-hayvan : beter böcek-etli sarma-hepsi diyesim geldiForumda kendinize yakın qördüğünüz üye : daha yok ama olcak inşl. Forumda hiç sevmediğiniz üye: oda yok ama olmıcak inşl. Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey: film syrediğim, dinleniğim, bol bol abur cubur yiyim, nette takılıyım böle genel şeyler yani Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]: evt birtane platonik var ama adını bilmiorum Nickinizin anlamı: souk=soğuk limon=sarı Hangi takımlısınız: fenerbahçe
Konu souklimon tarafından (03-07-2009 Saat 04:45 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to souklimon For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#6 |
|
ZeytinYağı :p
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Üye No: 313
Konular: 2753
Ettiği Teşekkür: 975
635 Mesajına 907 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 1190
Rep Puanı: 118001
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Adınız:Özlem
Soyadınız:Körlü Yaşınız:17 Cinsiyetiniz:Kız Lakabınız:Kara ve Mavigül Okul-iş durumunuz:Lise son Fiziksel görünümünüz:1.70 boy 52 kilo ![]() En belirgin özelliğiniz:Duygusal ve her soruna koşan biri olmam =) Size yapılmasını istemediğiniz davranış: Foruma katılma sebebiniz:Valla onur getrdi buraya ona sorun niye geldim ben onr ![]() En sevdiğiniz film-yemek-hayvan :Titanik...Mantı...KuşForumda kendinize yakın qördüğünüz üye :LadyBug özellikle ve diğerleri =)Forumda hiç sevmediğiniz üye:yoq qi ![]() Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey:Müzik dinlemek=) Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]: Nickinizin anlamı:Özlem Hangi takımlısınız:FenerBahçe
Bir düş olsa da seni yaşamak Hüzünlerini rüzgarıma bırak Kendinle tamamla beni uzak kıyılarda Kelimelerce büyütmesen de sana olan sevgimi Öyle büyüksün ki yüreğimde Yüreğini acıtmayan ak bir sızı olayım içinde Bırak sevgili… Ö&G ![]() Konu Longing tarafından (06-21-2009 Saat 10:18 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Longing For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#7 |
|
Netzede
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Üye No: 624
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 2
5 Mesajına 5 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı: 290
Rep Derecesi :
![]() ![]()
|
Adınız: --
Soyadınız: -- Yaşınız: 20 Cinsiyetiniz: Erkek. Lakabınız: -- Okul-iş durumunuz: Okul. Fiziksel görünümünüz: --- En belirgin özelliğiniz: Futbola ilgim.. Size yapılmasını istemediğiniz davranış: -- Foruma katılma sebebiniz: Ne gelirse meraktan demişler benimki de ondan.. En sevdiğiniz film-yemek-hayvan : -- Forumda kendinize yakın qördüğünüz üye : -- Forumda hiç sevmediğiniz üye: -- Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey: -- Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]: -- Nickinizin anlamı: Tamamen uydurmaca. Hangi takımlısınız: Galatasaray Bu arada pembe rengi özellikle değiştirmedik pembe giyelim Baros'a destek olalım =P Pembe panter Milan Baros =p Konu BiqJann tarafından (01-11-2010 Saat 05:35 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to BiqJann For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#8 |
|
Şehitler Ölmez
Vatan Bölünmez ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Üye No: 621
Konular: 3726
Ettiği Teşekkür: 1941
757 Mesajına 1256 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 8885
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Adınız: Yunus
Soyadınız: --- Yaşınız: 16 Cinsiyetiniz: ERKEK Lakabınız: KaBuS Okul-iş durumunuz: OKUMAYA ÇALIŞIYORUZ ![]() Fiziksel görünümünüz: Bilmiyorum ![]() En belirgin özelliğiniz: DERS ÇALIŞMAMAK ![]() Size yapılmasını istemediğiniz davranış: Yalan Söylemek Foruma katılma sebebiniz: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] En sevdiğiniz film-yemek-hayvan : KORKU FİLMLERİ - NE BULURSAM YERİM - AKREP LERİ ÇOK SEVERİM ...Forumda kendinize yakın qördüğünüz üye : Yer Olarak Uzakda Olsada [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Forumda hiç sevmediğiniz üye: Malesef Yok ![]() Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey: Birilerini Döwmek , Motor Bulmak , gezmekSevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]: Nickinizin anlamı: Heran bir Kabus ![]() Hangi takımlısınız: Türkiye :TR Konu KaBuS tarafından (08-16-2009 Saat 10:52 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to KorkusuzTürk For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#9 |
|
Üye No:
Konular:
|
Adınız:Melis
Soyadınız:Yanardağ Yaşınız:18 Cinsiyetiniz:Bayaann Lakabınız:yok ama bayık olabilir ![]() Okul-iş durumunuz:Lise3 ![]() Fiziksel görünümünüz:röportajda yazdım ![]() En belirgin özelliğiniz:dışarda melankolik burda bayık olmam ![]() Size yapılmasını istemediğiniz davranış:el şakaları & yalan söylenmemesi Foruma katılma sebebiniz: can sıkıntısı ![]() En sevdiğiniz film-yemek-hayvan :Kelebek etkisi | yaprak sarma | köpeekkkkk ![]() Forumda kendinize yakın qördüğünüz üye : başta Longing sonra sırayla Polat duygu abla vs qeliyo ![]() Forumda hiç sevmediğiniz üye: yok ![]() Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey: yazı yazmak... Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]:Nickinizin anlamı: " uçuç böceği " ![]() Hangi takımlısınız: soru mu bu ![]() Konu Nefes'M tarafından (03-23-2009 Saat 12:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
| The Following User Says Thank You to For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
|
|
#10 |
|
Netzede
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Üye No: 650
Konular: 45
Ettiği Teşekkür: 408
75 Mesajına 97 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 8
Rep Puanı: 510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Adınız:Emine
Soyadınız:KAR Yaşınız:18 Cinsiyetiniz:bayan ![]() Lakabınız:valla sürekli değişio ![]() Okul-iş durumunuz:lise son Fiziksel görünümünüz:boy 1.65 kilo 56 esmer kahverengi gözlü ![]() En belirgin özelliğiniz:güleryüzlü ve güvenilir olmam. Size yapılmasını istemediğiniz davranış:el şakaları ve uygunsuz espiriler. Foruma katılma sebebiniz:bu tip ortamlar hoşuma gidiyo. En sevdiğiniz film-yemek-hayvan :narnia günlükleri,kıymalı makarna,kediForumda kendinize yakın qördüğünüz üye :seytanin_aski Forumda hiç sevmediğiniz üye:yoqqi ![]() Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız şey:müzik dinlemek. Sevdiğinizin adı [yok demeyin platonikte olsa vardır ]:İSMAİL(şepidi)Nickinizin anlamı:minik cadı gayet açık![]() Hangi takımlısınız:GALATASARAY1905
![]() Konu minik_cadı tarafından (05-05-2009 Saat 08:11 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to minik_cadı For This Useful Post: | YoCTo (07-02-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| üye tanıtım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|