![]() |
|
![]() |
|||||||
| Netzede - Hayat Devam Ederken |
| Güncel Filmler Online İzleyebilir,Bloglardaki konulardan faydalanabilir,Forum içindeki etkinliklerle eğlenebilirsiniz.Netzedeye hoşgeldiniz :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
| |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Netzede
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 41
Konular: 59
Ettiği Teşekkür: 34
39 Mesajına 50 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 74
Rep Puanı: 7023
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Bende tavsiye ediyorum bu filmi
![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye No:
Konular:
|
Wanted Filminin Konusu
Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar. ![]() Yapım : 2007, ABD Tür : Aksiyon Yönetmen : Timur Bekmambetov Oyuncular : James McAvoy, Angelina Jolie, Thomas Kretschmann, Lorna Scott, Morgan Freeman, Marc Warren, Chris Pratt, David O’hara Müzik : Danny Elfman Gösterim Tarihi : 27 Haziran 2008 Konu Aşk Masalı tarafından (05-01-2009 Saat 06:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
| The Following User Says Thank You to For This Useful Post: | Polat1903 (05-01-2009) |
|
|
#4 | |
Üye No: 52
Konular: 2062
Ettiği Teşekkür: 149
528 Mesajına 671 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 12114
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
|
|
|
#5 | |
|
Senin İçin
Üye No: 19
Konular: 6582
Ettiği Teşekkür: 2879
2329 Mesajına 4552 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 335497
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Güzel üstat izle ben garanti veriyorum.
![]() Sitemizde Film İzleyen Üyelerimiz 1) Site olarak film upload'ı yapmamaktayız sadece video paylaşım sitelerinden aldığımız videoları sizlerle paylaşmaktayız. 2) İzlediğiniz filmlere çok emek verilmektedir lütfen altına yorum yaparak memnuniyetinizi bildiriniz. 3) Sitemizden film indirmek yasaktır. Sadece izleme imkanınız mevcuttur. 4) Filmde problem yaşıyorsanız gerekli konuya yaptığınız yorumunuzda belirtiniz yardımcı olalım. 5) Sorunlarınıza [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] destek bulabilirsiniz. 6) Belirli aralıklar güncellenen online film arşimize [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bakabilirsiniz. 7) Yerli film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yabancı film isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yapabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] | |
|
|
|
|
|
#6 | |
Üye No: 52
Konular: 2062
Ettiği Teşekkür: 149
528 Mesajına 671 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 100
Rep Puanı: 12114
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
![]() Konu Aşk Masalı tarafından (05-01-2009 Saat 06:21 PM ) değiştirilmiştir.. | |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to CoDe-X For This Useful Post: | Polat1903 (05-01-2009) |
|
|
#8 |
|
Üyezede
Üye No: 15337
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 0
1 Mesajına 1 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]()
|
ben anlamadım şimdi bu adamın babası benmiyim ne oldu kim kimi öldürdü kafam karıştı şimdi bea
![]() Bidaha izliyim en iyisi........ |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to carysma For This Useful Post: | Polat1903 (07-24-2009) |
|
|
#9 | |
|
Üye No:
Konular:
|
Alıntı:
Ya bak o adam babasını öldü die biliyo tamammı? Sonra adamı eğitiyolar babası gibi suikastçı olsun die, Sonrada babası aslında ölmedi adamı yani oğlunu korumaya çalışıyo.. Ama peşindeqi adamın babası olduqunu bilmiyo ve babasını öldürüyoo öldürdükten sonradaaa babası olduqunu anlıyo ama iş işten geçiyo tabiii Sonarada babasını düşmanı olarak gösteren adamı öldürüyo ![]()
| |
|
| The Following User Says Thank You to For This Useful Post: | Polat1903 (07-24-2009) |
|
|
#10 |
|
Üyezede
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Üye No: 21965
Konular: 0
Ettiği Teşekkür: 6
3 Mesajına 4 Teşekkur Aldı Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]()
|
2. ve 4. partlar calışmıyo
bilgilerinize |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| angelina jolie, aranıyor, arşiv, download, film, full, indir, infaz, izle, kaos dönemi, kardeşler, suikast timi, wanted, wanted filmi, wanted full, wanted izle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|